Tegels, natuursteen en hout voor uw terras of oprit

Totaalprojecten Fieuw Exclusive - Oostnieuwkerke - •	OPRITTEN & TERRASSENTotaalprojecten Fieuw Exclusive biedt u ook de oplossing voor uw terras of oprit in Oostnieuwkerke.

Diverse materialen en mogelijkheden

Uw terras of oprit is het verlengde van uw huis en geeft het een extra toets. Daarom bent u natuurlijk op zoek naar materialen die niet alleen bij de stijl van uw woning passen, maar ook duurzaam zijn.

Bij Tegelimport Fieuw vindt u wat u zoekt. Wij leggen uw terras of oprit aan in kasseien, platines of natuursteen. Ook hebt u een grote keuze aan keramische tegels met een dikte van 2 cm in formaten zoals 60 x 60 - 75 x 75 - 80 x 80 - 90 x 90 - 60 x 120...

Houdt u eerder van een warme houten uitstraling voor uw terras? Kies dan voor terrasplanken in keramiek. Deze bestaan in verschillende formaten. Wij plaatsen uw oprit en/of terras van A tot Z en zorgen voor een verzorgd eindresultaat, inclusief opruiming na voltooiing. Ook voor de afbraak en heraanleg van uw huidig(e) terras of oprit kunt u bij ons terecht.

Aan doe-het-zelvers geven we nuttig advies.

Kom het aanbod bekijken

Tegelimport Fieuw in Oostnieuwkerke staat al sinds 1987 voor vakmanschap en kwaliteit. Bekijk enkele voorbeelden van onze realisaties. Of kom naar onze ruime toonzaal.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top